Ontmoet onze bouwmanagers

Bij HERO werken bouwmanagers. Professionals die jouw huisvestingswens in kaart brengen en realiseren. Of het nu gaat om een aanbouw, verbouw of een compleet nieuw bedrijfspand: onze bouwmanagers begeleiden, ontwerpen en coördineren het hele proces. Ze denken strategisch na over de keuzes die er gemaakt moeten worden, adviseren eerlijk en stellen altijd een gedegen plan op. Benieuwd wie ze zijn? Maak kennis met ze!

HERMAN CROES

Bouwmanager / co-owner

Na 6 jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben, heb ik eind 2017 met Roland de stap gemaakt en HERO opgericht. Na afronding van de opleidingen HBO Makelaardij en HEAO MER ben ik in verschillende rollen werkzaam geweest in de financiële en zakelijke dienstverlening. Zo heb ik gewerkt in functies als accountmanager vastgoed, projectontwikkelaar en business consultant. Samen met Roland, bundelen we onze krachten en zorgen we voor een totale ontzorging van het bouwproces: van initiatief tot oplevering.

Waarom samenwerken met Herman?

Ik ben betrokken en krijg energie van uitdagende bouwtrajecten waarin – samen met de opdrachtgever – de stip aan de horizon bepaald wordt. Ik ben enthousiast, structureel en weeg graag diverse scenario’s af. Zo kom je bij mij nooit voor verrassingen te staan. Ik help je jouw wensen te vertalen naar een creatieve, haalbare en realistische oplossing. Wil je een kop koffie met me te drinken? Laat het me weten!

“Samen dat stipje aan de horizon bepalen. Zo begint een fijne samenwerking voor mij.”

Roland de Jong

Bouwmanager / co-owner

Onder het motto “samen staan we sterker” ben ik in 2017 samen met Herman het avontuur aangegaan en hebben we HERO opgericht. Het zelfstandig ondernemerschap was voor mij niet nieuw: al sinds 2008 werk ik als zelfstandig projectleider aan herstructurerings-, nieuwbouw- en energetische verduurzamingsprojecten. Dit deed ik met name in de non-profitsector. Met HERO richten we ons steeds meer op midden tot kleine bedrijven. Daar krijg ik ontzettend veel energie van, aangezien je voor die ondernemers een groot verschil kunt maken en écht van betekenis bent.

 

Waarom samenwerken met RoLAND?

Ik kan enorm genieten van het bouwkundige ontwerpproces. Het op de juiste manier uitdenken van de verschillende elementen, lijnen en vlakken in een bouwkundig ontwerp: geweldig! Maar ook de rol van senior projectleider bij complexe organisatorische projecten neem ik graag op me. Ik ben avontuurlijk, toegankelijk en creatief. Daarmee lever ik graag een bijdrage aan de verduurzaming van (bestaand) vastgoed.
Meer weten? Laat het me weten

“Het op een creatieve manier uitdenken van een bouwkundig concept. Dat vind ik geweldig!”