WAAROM HERO

Elk bouwtraject is anders en kent verschillende fases. De bouwmanagers van HERO kennen deze fases en nemen hier de regie over. Zo geven we advies over slimme oplossingen, denken mee in mogelijkheden tot verduurzaming en begeleiden de realisatie van complete (ver)bouwprojecten. Van initiatie tot uitvoering en van ontwerp tot oplevering: wij zijn graag betrokken! Zelfs het interieur, de inrichting en styling kunnen wij verzorgen. Benieuwd hoe wij te werk gaan?

WAAROM HERO

Elk bouwtraject is anders en kent verschillende fases. De bouwmanagers van HERO kennen deze fases en nemen hier de regie over. Zo geven we advies over slimme oplossingen, denken mee in mogelijkheden tot verduurzaming en begeleiden de realisatie van complete (ver)bouwprojecten. Van initiatie tot uitvoering en van ontwerp tot oplevering: wij zijn graag betrokken! Zelfs het interieur, de inrichting en styling kunnen wij verzorgen. Benieuwd hoe wij te werk gaan?

WENS

We starten met eerst de wens scherp in kaart te brengen. Waarom is nieuwe huisvesting gewenst? Aan welke eisen moet het voldoen? En wat is realistisch qua planning? We geven een eerlijk advies en fungeren als sparringspartner. Zo weet je precies waar je aan toe bent, nog voordat we met het ontwerp aan de slag gaan!

CONCEPT

Een sterk doordacht concept staat aan de basis van een succesvol traject. Daarom maken we in de conceptfase een sterke analyse van het vastgoed. Krijgt het gebouw een nieuwe functie? Aan welke wensen moet het voldoen? En wat is de beoogde exploitatietermijn? Bovendien bepalen we aan de hand van een haalbaarheidsstudie of ons concept ook daadwerkelijk haalbaar is.

ontwerp

Is er een definitieve GO? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp! We vertalen het concept naar een passend en creatief ontwerp. In het ontwerp zoeken we altijd naar de optimale balans tussen functies, kwaliteit, uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Zo ontwerpen we uniek en passend vastgoed.


REALISATIE

Als het concept staat en het ontwerp definitief is, is het tijd voor de uitvoering. Of het nu gaat om het uitbesteden van de totale vastgoedontwikkeling, er ad-hoc specifieke kennis nodig is of personele ondersteuning gewenst is: HERO helpt! We bewaken zowel het budget als de planning en zorgen er zo voor dat de huisvesting binnen no-time gerealiseerd is.

VASTGOED­-
ONTWIKKELING

BOUWADVIES

PROJECT­-
MANAGEMENT

VERDUURZAMINGS-
TRAJECTEN

CONCEPT­-
ONTWIKKELING

BOUWMANAGEMENT

Voor wie wij werken?

Wij zijn er voor organisaties met een huisvestingswens. Van MKB’ers tot vastgoedbeheerders en van publieke instellingen tot particuliere beleggers: bij ons ben je aan het juiste adres! Benieuwd hoe klanten het werken met HERO ervaren?

Dit zeggen onze klanten:

Eenvoudig benaderbaar en verstand van zaken

“Als particulier belegger in het onroerend goed ben ik een samenwerking met HERO aangegaan. Roland & Herman ondersteunen mij bij de realisatievan studio’s in Nijmegen. Roland verzorgt het volledige ontwerp en Herman is de projectmanager. Zo begeleidt hij onder andere de vergunningsaanvraag bij de Gemeente Nijmegen. Het is erg prettig dat HERO goede contacten bij de Gemeente heeft en zo precies weet wie ze waarvoor moeten hebben. Bovendien begrijpen ze goed wat ik wil, zijn ze makkelijk benaderbaar en hebben verstand van zaken. Dat geeft vertrouwen voor nu én voor de toekomst!”

Jeroen van Raaij
Particullier belegger

Totale ontzorging tijdens het hele traject!

“Al vanaf het eerste contact met Herman in 2012 heb ik zijn diensten als zeer prettig ervaren! Met name de persoonlijke begeleiding en het meedenken sprak mij als ondernemer enorm aan. Herman heeft mij in diverse bouwkundige projecten geholpen. Van het gesprekken voeren met overheden over bestemmingsplannen tot het verkrijgen van de vergunningen. Maar ook tijdens de ontwerp- en bouwfase heeft hij de leiding genomen. Hij vergelijkt verschillende partijen en geeft hij deskundig advies. Kortom: Bij Herman weet je zeker dat er geen extra kosten ontstaan en dat geeft rust en zekerheid.”

Twan Vogel
Eigenaar, Twan Vogel beheer BV

Mooie slagen voorwaarts met HERO!

“Bij de Alliantie selecteren we onze ketenpartners zorgvuldig. Want als je samen voor zo’n grote verduurzamingsopgave staat is een juiste klik heel erg belangrijk. Niet alleen continuïteit en het verbeteren van het kwaliteitsniveau van onze woningen is hierin van belang, maar juist ook het goed kunnen luisteren naar elkaar. Roland de Jong van HERO is hierin de juiste match! Samen met hem hebben we mooie slagen in de verduurzaming van ons bezit gemaakt.”

Lisette Langerwerf
Teamleider verduurzamen & verbeteren, de Alliantie

Brede expertise & zeer prettige ondersteuning!

“Al sinds 2015 werkt Herman van HERO voor Helicon opleidingen aan diverse projecten op het gebied van huisvesting. Hij helpt ons bij nieuw- en verbouwprojecten, ondersteunt bij de verkoop van panden en begeleidt aanbestedingen voor bouwgerelateerde zaken. Herman heeft een brede expertise en communiceert duidelijk en helder op verschillende niveaus. Bovendien stelt hij zich als ware partner op door op de juiste momenten kritische vragen te stellen. Hij is scherp op kostenbeheersing, dus ook dit onderdeel kun je met een gerust hart aan hem overlaten. Ik beveel HERO van harte aan voor de begeleiding van diverse bouwkundige projecten.”

Anita Booij
Hoofd facilitaire zaken, Helicon Opleidingen